Zvěřinová víkendovka od pátku 2. 12. do neděle 4. 12.

Zvěřinová paštika s lesním ovocem, rozmarýnovým máslem a opečeným chlebem 155,-

Jelení carpaccio s rukolou, bylinkovým olejem, praženými dýňovými semínky, hoblinkami parmazánu a opečenou bagetkou 195,-

Zvěřinový vývar se zeleninou, nudlemi, játrovými knedlíčky a petrželkou 65,-

Kančí na česneku s bramborovým knedlíkem a červeným zelím 205,-

Kančí řízečky v bylinkové strouhance se slaninovým šťouchaným bramborem 215,-

Kančí se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem 215,-

Dančí ragú na červeném víně a kořenové zelenině s bramborovými noky a hoblinkami parmazánu 275,-

Dančí hřbet s dýňovým pyré, hlívou královskou a brusinkovou omáčkou 395,-

Steak z jeleního hřbetu s gratinovaným bramborem a houbovou omáčkou 435,-

Steak z jeleního hřbetu s rozmarýnovým bramborem a pepřovou omáčkou 435,-